Golf met ons mee !

U kunt zich weer aanmelden voor de Parkinson2Beat-golftoernooien.
Hiermee ondersteunt u financieel het fundamenteel onderzoek naar de Ziekte van Parkinson terwijl u heerlijke golft op een aantal schitterende golfbanen in Nederland.

Wanneer u wilt deelnemen, vul dan a.u.b. bij uw inschrijving alle velden zo compleet mogelijk in. Aan het einde van de inschrijving betaalt u de entree voor het golftoernooi. Daarmee maakt u uw deelname definitief.
In geval van uw annulering, uiterlijk 48 uur voor de start, krijgt u uw inschrijfbedrag teruggestort.
Heeft u nog vragen, mail ons: inschrijving@parkinson2beat.nl

Wij zien u graag op ons golftoernooi.
Alvast bedankt voor uw steun.

Klik hieronder op een van de golf-toernooien voor meer informatie EN inschrijven:

06-06-2024 Dirkshorn – GC Dirkshorn
17-10-2024 Best – Best GCC

Doel Parkinson2Beat
Parkinson2beat werft fondsen voor fundamenteel onderzoek naar de Ziekte van Parkinson. Aan het einde van het jaar worden deze overhandigd aan ParkinsonNL


Onze doelgroep
De evenementen zijn voor iedereen. Wij vinden “inclusiviteit” een groot goed.
Ook mensen die geen Parkinson hebben en/of niet kunnen golfen zijn welkom. Er zijn clinics met Pro’s zodat u al snel meespeelt. Ook hoeft u geen lid te zijn van een golfclub.


De Parkinson2beat golfballen als extra steuntje
Het is altijd fijn een wedstrijd met een goede verse bal te spelen. We hebben daarom voor u de Wilson DUO Soft+ golfbal ingekocht en een speciaal logo laten ontwerpen. U kunt ze bij ons bestellen als u zich opgeeft voor de wedstrijd. Ze zijn voor de wedstrijd af te halen aan de wedstrijdtafel.


Reglement

  • Er wordt gespeeld volgens de NGF regels.
  • De wedstrijden maakt gebruik van het Stableford systeem.
  • Om opgenomen te worden in de uitslag van de Parkinson2Beat Golf Competitie dient u meegedaan te hebben aan minstens 3 wedstrijden.
  • De beste 5 resultaten tellen en bepalen uw rangschikking in de competitie.
  • De competitie wordt gespeeld in 4 categorieën, dames met en zonder Parkinson en heren met en zonder Parkinson.

Wilt u als golfclub of als bedrijf meedoen?
Wilt u dat uw golfclub ook meedoet aan dit initiatief en een benefiet golftoernooi organiseert? Of wilt u als bedrijf het initiatief sponsoren? Dat kan en wordt absoluut op prijs gesteld. Laat het ons weten en stuur een emailbericht.


De EDGA
EDGA staat voor European Disabled Golf Association. Een organisatie die mensen met een handicap de mogelijkheid geeft gratis te golfen en de beschikking te hebben over een gratis handicart. U meldt u aan. U ondergaat een gratis keuring en dan kunt u lekker golfen. Meer informatie klik hier.


Parkinson2Beat.nl is een organisatie met de ANBI-status