Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Programma

Diverse programma overzichten

Hieronder het Parkinson2beat programma van 2022 en 2023 voor wat betreft presentaties en grote evenementen.
Voor de kleinere evenementen zoals fietsen, wandelen en golf zijn aparte programma overzichten gemaakt.
The Parkinson Games is het grote jaarlijkse evenement . Speciaal voor dit event is een tweede website gebouwd. Klik aub hier.

Klik hier rechts op het wiel-symbool om het programma te printen.
Klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. als u maandelijks een mail met updates van het programma wilt hebben.

 


2022


02 jun (donderdag)
Parkinson2Beat benefiet Golftoernooi met golfclub Dirkshorn. De eerste editie en het begin van een hopelijk lange traditie. Een mooie baan, met de nodige uitdagingingen. Een leuke stadje met een gezellig plein en een goed hotel voor de mensen die wat verder weg wonen.

07 jun (dinsdag) - 10 jun (vrijdag)
Wereld Parkinson Dag in Barcelona. Het plan is om daar op de fiets naar toe te gaan en aandacht te vragen voor de The Parkinson Games 2022. Op de laatste dag rijdt Ronald Koeman mee. Als u belangstelling heeft horen wij dat graag via een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Ronald is inmiddels geen trainer meer van FC Barcelona en de oorlog in de Oekraïne heeft er voor gezorgd dat het evenement is doorgeschoven naar 04jul23 tm 07jul23.

04 aug (donderdag) - 06 aug (zaterdag)
The Parkinson Games waren gepland in Eindhoven. The Parkinson Games zijn de olympische spelen voor mensen met Parkinson.
Ook The Parkinson Games ontkomen niet aan de negatieve gevolgen van de oorlog in de Oekraïne. Het evenement is doorgeschoven naar 23/24/25 juni 2023.

22 sep (donderdag)
Presentatie tijdens het Atletiek Café van Eindhoven Atletiek op JC Dirxkpad 7 te Eindhoven over een sportieve leefstijl en Parkinson.

23 sep (vrijdag)
Golfen en lunchen met het Yoppers café Helmond van Simone Renssen in Oirschot. VOL

14 okt (vrijdag)
Parkinson Op Maat congres VOL

20 okt (donderdag)
Presentatie voor het Parkinson Café in Eindhoven Peppelrode start 15:00.

 


2023


23/24/25 jun (vrijdag - zondag)

The Parkinson Games vinden eindelijk plaats in Eindhoven. The Parkinson Games zijn de olympische spelen voor mensen met Parkinson. De meer dan 20 deelnemende landen kunnen deelnemen aan sporten als: Atletiek, badminton, basketball (3X3 en strafworpen), boksen, voetbal (wedstrijd en penalties), dart, golf (clinic en 9 holes), jeu des boules, tafeltennis, spinning, tennis,  tafel tennis en tenslotte duathlon. De inschrijving als deelnemer gaat open op 01dec22. Klik hier. Inschrijven als vrijwilliger is al open. Klik hier.

 Dit is een test van Roel

Donatie

van een willekeurig bedrag mogelijk door hier te klikken.
Alvast bedankt

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.