Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Programma

Hieronder het Parkinson2beat programma van 2022. Er wordt nog volop aan gewerkt. The Parkinson Games is daarin het grote evenement. Speciaal voor dit event is een tweede website gebouwd. Klik aub hier.

Klik hier rechts op het wiel-symbool om het programma te printen.
Klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. als u maandelijks een mail met updates van het programma wilt hebben.


2021


 

08 dec (woensdag)
Benefiet hardloop evenement ism Geert van Nispen. Geert gaat 1000 km in 30 dagen lopen. Parkinson2beat helpt hem daarbij. Tuurlijk lopen we zelf ook mee. Meer info? Email even naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

10 dec (vrijdag)
Presentatie voor Parkinson café Zaandam in de H.Gerhardtstraat 77, 1502 CC Zaandam in de grote zaal van het Mennistenerf; de Arend Dik zaal
De presentatie heeft als titel - Sport is m.n. goed voor Parkinson patiënten. Er zal ook aandacht zijn voor The Parkinson Games


2022


Mei
Parkinson2Beat benefiet Golftoernooi met golfclub Dirkshorn. Meer informatie wordt binnenkort bekend. De inschrijving is nog niet open.

07 jun (dinsdag) - 10 jun (vrijdag)
Wereld Parkinson Dag in Barcelona. Het plan is om daar op de fiets naar toe te gaan en aandacht te vragen voor de The Parkinson Games 2022. Op de laatste dag rijdt Ronald Koeman mee. Als u belangstelling heeft horen wij dat graag via een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

04 aug (donderdag) - 06 aug (zaterdag)
The Parkinson Games vinden plaats in Eindhoven. The Parkinson Games zijn de olympische spelen voor mensen met Parkinson. De meer dan 20 deelnemende landen kunnen deelnemen aan sporten als: Atletiek, badminton, basketball (3X3 en strafworpen), boksen, curling, voetbal (wedstrijd en penalties), dart, golf (clinic en 9 holes), jeu des boules, tafeltennis, schaken, spinning, squash, tennis,  tafel tennis en tenslotte duathlon. De inschrijving als deelnemer is open. Klik hier. Inschrijven als vrijwilliger is open. Klik hier.

 Dit is een test van Roel

Donatie

van een willekeurig bedrag mogelijk door hier te klikken.
Alvast bedankt

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.