Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Presentaties

Wilt u Ruud boeken voor een presentatie of meer informatie? Stuur ons een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Wilt u weten waar Ruud reeds is geboekt kijk dan op de kalender.
Wilt u ons bellen of bezoeken kijk dan bij contact

Ruud vertelt een boeiend verhaal over 'Parkinson en sport/levensstijl'. Het is de zoektocht naar 'Wat kun je zelf doen om Parkinson te vertragen' en hoop. De wetenschap raakt steeds meer overtuigd dat je eigen lichaam tot heel veel in staat is mits goed aangestuurd.

Het serieuze verhaal wordt gecombineerd met prachtige beelden van monster fietstochten tot wel 10.000 km door Europa. Hij vertelt waarom hij 6 ambassadeurs, vele lokale parkinson verenigingen en tweemaal een prins bezocht.

Hij vertelt over de metingen die voor en na de fietstochten werden gedaan om te kijken of fietsen kan zorgen dat (een deel) van de medicatie overbodig wordt. Ruud vertelt over Nicolaos' droom Olympisch kampioen hardlopen te worden. Hij vertelt hoe er keihard wordt gewerkt aan Parkinsoniada, de olympische spelen voor mensen met Parkinson. Hij vertelt over het chique Bataafs Genootschap dat meehelpt Parkinson de wereld uit te krijgen. Wat betekent het nieuwste initiatief: Managers en Parkinson. Kortom een boeiend en leerzaam verhaal met aandacht voor:

Wat kunnen we zelf doen

Parkinson2Beat geeft presentaties voor doelgroepen als:

  • Parkinson cafés
  • Bedrijven met MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) in het vaandel
  • Verenigingen/clubs
  • Scholen
  • Clubs als: Rotary, Lions, Round tables etc.
  • Verzorgingstehuizen

Kosten
Het wordt op prijs gesteld als de reiskosten worden vergoed.
We verkopen (houten) tulpen, het symbool van Parkinson.

 Dit is een test van Roel

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.