Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Dag 101 - Terugvlucht

06 Oktober 2018

Vandaag is de dag dat ik naar huis toe mag.
Dank Erwin (broer) voor het sponsoren van het ticket van de terugvlucht. Simon (zwager) heeft zelfs al voor mij ingecheckt.
Ik zit op de voorste rij van het vliegtuig. Naast mij gaat Andre d.k. en zijn vrouw uit Hoorn zitten. Samen nog juist geen 150 jaar. Vitale fietsers blijkt al heel snel. Hebben de hele wereld gezien.
We kletsen en kletsen over vele zaken. En dan zijn we al weer in Nederland. Time flies.
Ik ben als eerste het vliegtuig uit. Ik gebruik geen roltrappen meer, sinds ik heb gesproken mijn Griekse vriend Koukoulatis. Hoe vitaal is deze man ondanks zijn Parkinson handicaps!
Ik sta als eerste bij de band. De koffer komt 3 kwartier later. Gelukkig heb ik een goed gesprek met een allerliefst meisje van Grieks/Nederlandse afkomst, die bezig was met een opleiding tot conservator.
Wauw wat een uitzonderlijk beroep. Ze vertelt dat ze heeft gesolliciteerd bij het Rembrand museum. Ik geef haar mijn kaartje. Ik wil graag weten hoe dit is afgelopen. Succes!

Dan mag ik eindelijk door de bekende schuifdeuren uitgang. Ik zie als eerste Tirza mijn vrouw. Wat fijn om haar weer in mijn armen te kunnen sluiten. We stralen helemaal.
Dan zie ik mijn moeder zitten op haar rollator. Ze wacht rustig op haar beurt met twee ballonnen in haar hand. En ze zit voor een enorm spandoek met daarop Parkinson2Beat. Ik omhels haar en mijn moeder zegt dat ik nooit meer zo lang weg mag. Verder nog zoon Thom, zus Inge en vriend Joan en Roel.
We hebben elkaar veel te vertellen en drinken een bak koffie op Schiphol.
Daarna gaan we met het gezin gezellig eten waarbij ook dochters Kim en Renee aanschuiven. Micki zit in Cuba voor haar studie medicijnen. Het wordt een gezellige boel.
Na afloop rijden Tirza en ik nog naar Eersel om rustig de nacht door te brengen.

Dag 97 - 100 : Afhandeling in Griekenland  <<   >>  Dagen 102 - 108 Eerste week thuis

 

Sponsors

Het weer

Weersverwachting
Amsterdam
Weeronline.nl - Meer weer in Amsterdamweeronline.nl Altijd jouw weer

What can you do to help?

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas