Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Ruud 190823

Ybbs a/d Donau | Linz

Dit was het eerste slechte bed wat ik heb meegemaakt. Ik ga naar beneden voor het ontbijt. Er blijken  andere gasten te logeren. Een groepje van dertigers heeft het geweldig naar hun zin. Ik ontbijt rustig verder en dan is het toch nog half tien als ik betaal en op de trike stap. Ik rij ook deze hele dag over het Donau fietspad. Ik maak gebruik van een memo recordertje op mijn telefoon om mijn gedachten die ik heb vast te leggen. De koptelefoon is hierbij erg handig. Ik ben heerlijk in mijzelf aan het praten als een groep bejaarden ineens opduikt. Ik val zowat van mijn fiets als ineens iemand zegt dat ik er aardig de sokken in heb en dat ze mij al een hele tijd proberen te passeren.

In de middag een heerlijke rissotto als lunch en we kunnen er weer tegen. Rond 18.30 uur ben ik in Steyr, waar ze vrachtwagens en trekkers maken, en zoek ik een goede overnachtingsplaats. Deze is in Linze. Nog 30 km verder. Dit wordt nog even een sprintje om het af te leren. Om even voor 20 uur sta ik voor de deur. De receptioniste is van het type zombie. Jammer toch als je het zo niet naar je zin lijkt te hebben in je leven. Maar misschien doe ik haar groot onrecht aan. Ik regel alles met haar en ze kruipt weer terug in haar receptiehokje.

Ik verorber een heerlijke pizza en ga weer terug naar het internetloos hotel.

Tot morgen.

Er is weer wat aktie nodig bij de KRO-NCRV Actie Warm Hart waarvoor we zijn genomineerd. We staan helaas weer op de tweede plaats waarmee we virtueel geen 10.000 verdienen, slechts de helft. Dat is doodzonde. Blijf aub stemmen (en mee helpen verzamelen). Dit kan door hier te klikken. 

 
Sponsors
0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas