Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Ruud 190824

Linz | Passau

Ik word wakker van trams en schreeuwende mensen. Niets aan de hand. Het is 5 uur en ik begin wat achterstallige communicatie weg te werken. De achterstand is ontstaan doordat het veel te gezellig en druk is met een team op reis. Maar we gaan volgend jaar weer zo een toch organiseren. Ik heb er nu al zin in om te bedenken waar we heen gaan: Noordkaap in Scandinavien of misschien wel de Zwarte zee waar de Donau uitmondt.

Ik doe mij tegoed aan het ontbijt en vindt mijn trike weer terug in de inmiddels afgesloten garage. Snel bepak ik de trike en meng mij in het verkeer met de vele trams en bussen. Goed geregeld hier.

De hele dag rij ik weer over het prachtige Donau fietspad. Het ene vergezicht nog fraaier dan het andere. Ik durf ze niet eens meer te WhatsAppen. Ik rij gelukkig ook regelmatig in de schaduw want ook hier, evenals in Nederland, is het tropisch warm. Het is een paradijsje met zo af en toe een stop langs de rivier waar de plaatselijke mkb-er soms met een prachtige joekel van een soeppan boven een vuurtje de vissoep staat te maken. En af en toe ook de bbq beroert. Ik wil altijd wel proeven. Het is prachtig saai.

Tot morgen.

Er is weer wat aktie nodig bij de KRO-NCRV Actie Warm Hart waarvoor we zijn genomineerd. We staan helaas weer op de tweede plaats waarmee we virtueel geen 10.000 verdienen, slechts de helft. Dat is doodzonde. Blijf aub stemmen (en mee helpen verzamelen). Dit kan door hier te klikken. 

 
Sponsors
0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas