Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Ruud 190825

Passau | Nittenburg

Het belangrijkste vandaag is dat Tirza (mijn vrouw) jarig is. Zelf vind ze dat trouwens helemaal niet belangrijk en zorgt ze dat haar dochter twee dagen later een leuk verjaardagsfeest heeft en nog eens twee dagen later Martine (haar moeder) haar 97ste verjaardag kan vieren. Maar zo makkelijk komt ze er niet vanaf natuurlijk. Renee, de jongste dochter neemt haar uit lunchen en ik zorg dat de verjaardag bekend wordt op Facebook.

Weer een perfecte fietsdag over perfecte fietspaden langs de Donau. Maar het venijn zit hem in de staart. De display van de accu geeft aan dat er 27% in zit. Ik hoef nog maar 1200 meter naar het hotel. En dan draai ik een hoek om en zie de steile weg voor mij. Ik denk nog: Deze kan nooit helemaal doorlopen tot aan het hotel. Jawel hoor. Dat kan wel. De accu is helemaal leeg als ik het pleintje voor het hotel op rij. Nieuwsgierig kijken andere fietsers van achter hun halve liters bier naar de trike en vooral naar de uitbundige veel te zware bepakking. Ik meld mij bij de receptioniste/ober/... Ik sjouw de complete bagage naar de 3de verdieping en ga snel in de biergarten zitten. Ik eet de lekkerste Wiener Schnitzel die ik ooit heb gegeten. 

Tot morgen.

Er is weer wat aktie nodig bij de KRO-NCRV Actie Warm Hart waarvoor we zijn genomineerd. We staan helaas weer op de tweede plaats waarmee we virtueel geen 10.000 verdienen, slechts de helft. Dat is doodzonde. Blijf aub stemmen (en mee helpen verzamelen). Dit kan door hier te klikken. 

 
Sponsors
0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas