Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Ruud 190826

Nittenburg | Deggendorf

De enorme helling die ik gisteren heb bedwongen, mag ik nu weer afdalen. Dat is minstens net zo een avontuur. Je ziet, hoort en voelt je remmen verslijten. Ik rij weer over het mooie Donau pad en ineens is dat afgelopen. Het wordt een smal paadje. Het wordt grind. Het wordt gras. Ik neem de tijd om even lekker te pootje baden. Zwemmen durf ik echt niet. Veel te gevaarlijk. Er is een sterke stroming en je ziet de draaikolken en geen enkele zwemmer.

Lekke band. Het is pas de 2de gelukkig. Ik besluit om te kijken of ik het met zo'n vulspuitbus kan maken. Ik parkeer de trike in de schaduw bij een bekende grootgrutter en ga er eens goed voor zitten. Ik heb dit nog nooit gedaan. Ik moet toch eens die handleiding eens goed doorlezen, want alles zit onder het schuim wat in de band dient te zitten.
Ik leg er een nieuwe binnenband in en klaar.

Maar dit heeft tijd gekost. Vandaag haal ik maar 85 km.

Nog een stevige wandeling naar het centrum voor wat te eten. In het hotel heeft de hele keukenbrigade vakantie. De thai is lekker.

Tot morgen.

Er is weer wat aktie nodig bij de KRO-NCRV Actie Warm Hart waarvoor we zijn genomineerd. We staan helaas weer op de tweede plaats waarmee we virtueel geen 10.000 verdienen, slechts de helft. Dat is doodzonde. Blijf aub stemmen (en mee helpen verzamelen). Dit kan door hier te klikken. 

 
Sponsors
0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas