Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Ruud 190827

Deggendorf | ..

Vandaag is Micki jarig (oudste dochter van Tirza), maar de jongedame is aan het rondreizen in Indonesie. Even bijkomen van het behalen van haar 3de jaar medicijnen. Gefeliciteerd daar in dat verre land.

Het is bloedheet hier in Beieren. Ik krijg allemaal berichten uit Nederland dat het daar ook demotiveren warm is. Ik stop zo veel mogelijk om genoeg te drinken. Ik probeer zelfs op een heerlijk bankje in een parkje onder een boom mijn oogjes even te sluiten, Maar helaas is de buurjongen de kettingzaag aan het testen en ja dat moet minimaal een aantal minuten. Des te meer geniet ik van de stilte en de vogels als hij stopt. He vreemde aan dit moderne Duitsland dat er heel veel winkels zijn die cash willen afrekenen.

Ook hier weer het venijn in de staart. Als een plaatsje 4 a 8 km van de rivier ligt in Oostenrijk dan ligt het hotel op een berg... Het klopt ook hier weer.
Het is wel weer een heel gezellig hotel. En ze hebben hun best gedaan op de pizza.

Tot morgen.

Er is weer wat aktie nodig bij de KRO-NCRV Actie Warm Hart waarvoor we zijn genomineerd. We staan helaas weer op de tweede plaats waarmee we virtueel geen 10.000 verdienen, slechts de helft. Dat is doodzonde. Blijf aub stemmen (en mee helpen verzamelen). Dit kan door hier te klikken. 

 
Sponsors
0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas