Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Ruud 190828

... | ..tt

Ik word om 6 uur wakker van de schroothandel die zich naast het hotel bevindt. Blijkbaar moet al het ijzer wat links lag nu recht liggen. men is er om 9:00 als ik weg ga nog steeds mee bezig. Ik zoek tevergeefs het ontbijt. Goede les voor de volgende keer. Lees ook het hoofdstukje 'faciliteiten' bij Booking.com. Had ik ook geweten dat ze een sauna hadden... Mijn andere hobby. Ik fiets weer de gehele dag door het mooie en warme landschap. De trike lijkt daar wat meer moeite mee te hebben. Ik olie de ketting een keertje goed in, maar de verschijnselen blijven. Ik vraag en krijg het kundige advies van Scoot2Be. We komen tot de conclusie dat waarschijnlijk de ketting de oorzaak is van alle ellende. Het is door gebruik te lang geworden. Vorig jaar heb ik gedurende de tocht halverwege ook wat cm's er tussen uit laten halen. Ik kan dat niet zelf. Ik kan echter wel een aantal andere zaken zelf. En warempel. Het werkt de rest van de dag. Aan het einde van de middag een frisse regenbui. Natter dan nat word je echter niet. Wel een probleem vind ik het vrolijke vlaggetje op fiets met zo'n zilver (geleidend) bolletje boven op.
Tegen de avond kom ik in de buurt van Iphoven. Klinktbij heel modern, maar dat blijkt beroepdeformatie. IP heeft niets te maken met Iphoven. Dit stadje heeft stadmuren en is een oud vestigingsstad. Ik fiets wat heen en weer tussen slaapplaatsen en word niet boos als iemand zeer opzichtig informeer of ik een 2 persoonskamer wil en vervolgens laat weten dat er geen vrij meer is (voor een persoon). Uiteindelijk weer via Booking.com. Wat een gemak. Het is een leuk hotel, maar er is een gast die een uitgesproken mening heeft en nogal dominant is op het terras. Een trieste mening ook, helaas. Na wat overleg mag de trike (ook van de baas) binnen staan. Ik ga met een gerust hart slapen.

Tot morgen.

Er is weer wat aktie nodig bij de KRO-NCRV Actie Warm Hart waarvoor we zijn genomineerd. We staan helaas weer op de tweede plaats waarmee we virtueel geen 10.000 verdienen, slechts de helft. Dat is doodzonde. Blijf aub stemmen (en mee helpen verzamelen). Dit kan door hier te klikken. 

 
Sponsors
0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas