Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Ruud 190829

... | ...

Ik word om 6 uur wakker en werk wat communicatie weg. Tegen 8 uur ga ik naar beneden voor het ontbijt. Ik word ontvangen door een wat oudere man en de jonge man (manager) die nog steeds het AC/DC shirt van gisteren aan heeft. De oudere man stelt direct dat ik de laatste ben voor het ontbijt. Hij neemt alle koffie en jus d'orange en zet die op mijn tafeltje buiten op het terras. Heeft toch niemand meer nodig.... Ik zoek een eitje maar helaas. Muesli zonder yoghurt is ook een beetje droog. Ik neem een bolletje en wat beleg. Als ik dit op heb en ik wil binnen (Ik zit buiten op het terras) wat nieuws pakken, hebben ze alles al opgeruimd.... Dan ga ik maar de trike alvast pakken. Deze stond reeds weer buiten geparkeerd. De boodschap is duidelijk. Ik pak mijn spullen en betaal. De deur wordt direct gesloten en de 2 mannen rijden direct met een auto weg. Ik sta nog op het terras.

De fiets begint wat harder te piepen en trapt wat zwaarder. De accu's zijn in een recordtijd leeg. Rond 6 uur drink ik een colaatje en zoek een slaapplaats. Het hotel bevindt zich aan het einde van een 10 km afdaling. Ik hou mijn hart vast voor morgen. 

Ik heb vandaag eindelijk het 20ste hert gezien. Helaas heeft het de klap van de auto niet overleefd.

Tot morgen.

Er is weer wat aktie nodig bij de KRO-NCRV Actie Warm Hart waarvoor we zijn genomineerd. We staan helaas weer op de tweede plaats waarmee we virtueel geen 10.000 verdienen, slechts de helft. Dat is doodzonde. Blijf aub stemmen (en mee helpen verzamelen). Dit kan door hier te klikken. 

 
Sponsors
0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas