Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Ruud 191019

 

Goede morgen,
De laatste tijd was het lekker druk en dat is goed want dat betekend dat er wat gebeurd. Hierbij een klein verslag.

Warm hart
De aktie Warm Hart van de KRO-NCRV waarvoor we zijn genomineerd heeft haar stemronde gehad. We staan op de tweede plaats. Nu komt de laatste ronde. We mogen een presentatie houden voor een jury van 3 personen in Hilversum. Ik heb samen met het team dit voorbereid. Het ziet er al goed uit, maar het kan beter. Ik probeer wat ik geleerd heb met Pecha Kucha er in te brengen. Misschien ook nog het filmpje gebruiken van mijn aankomst vorig jaar in het olympisch stadion. Stiekem even noemen dat we ook werkelijk bezig zijn met de 'Olympische Spelen'...

Fietsen
Met het fiets team een goede evaluatie gehad. Men was zeer tevreden en het hele team verraste mij door aan te geven dat ze volgend jaar weer mee willen. De rit gaat volgend jaar waarschijnlijk naar De Noordkaap.
Tijdens een presentatie die ik hield voor het Parkinson Café Delft e.o. waren er nog 4 personen die mee willen fietsen. Dat lijkt mij erg leuk. We gaan het in ieder geval weer goed voorbereiden. Wil je ook (een deel) meerijden of wil je (een deel) sponsoren of gewoon meehelpen dan kan dat natuurlijk door een email te schrijven naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Golfen
De nationale Parkinson2Beat Golf Competitie gaat lekker. Veel banen tonen interesse om mee te doen. Over het algemeen zijn er ook veel spelers die mee doen. Het formule is dat je wordt ontvangen met koffie/thee en lekkere warme appeltaart, inslaat op de driving range, een lekker lunchpakket mee krijgt, geniet van de 18 holes en bij aankomst wordt getrakteerd op een portie bitterballen/snack. Dit kost je 45 euro. De gehele winst gaat aan het einde van het jaar naar de Parkinson Vereniging. Wil je meespelen klik hier, kies je wedstrijd(en) en schrijf in.

Wandelen en fietsen 
Ook hier maken we vorderingen. Er hebben zich mensen aangemeld die voor mij (en samen met mij) wandel- en fietstochten organiseren. Dat is een heerlijk gevoel. Het begint te leven.

Olympische Spelen
De ultieme droom van elke sporter. Maar voor een Parkinson patiënt bestaat er (nog) geen para-lympics of special lympics.
Tijdens de rit door Slowakije heb ik mensen ontmoet in Bratislava die met de Balkan landen onderling wel degelijk onderling een Parkinsoniade houden. Het gaat over 8 sporten en zal voor de 13de keer worden gehouden. Deze keer in Tsjechië. Parkinson2Beat heeft contact met de organisatie (Jan Skrkal). Waarschijnlijk wordt het in mei 2020 georganiseerd en zijn wij er bij. Ben je op enigerlei wijze hierin geïnteresseerd dan kun je contact opnemen door een email te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Binnenkort meer

 
Sponsors
0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas