Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Donaties 2019

Parkinson2Beat zal in 2019 nog actiever zijn dan daarvoor. Fijn als u onze inspanningen waardeert en onze doelen (fundamenteel onderzoek) mee wilt helpen bereiken. 

Aan het einde van het jaar 2019 gaan we een mooie cheque overhandigen aan de Parkinson Vereniging te besteden aan fundamenteel onderzoek. Het afgelopen jaar (2018) was dit bedrag € 13.495.

Doneren via DoSupport naar Parkinson Vereniging
Stichting Parkinson2Beat en de Parkinson Vereniging maken voor het doneren gebruik van DoSupport. Het nadeel is dat we hierdoor twee keer dezelfde vragen aan u stellen. Eenmaal om de juiste gegevens in de administratie van Parkinson2Beat te hebben staan en eenmaal om de juiste gegevens in de administratie van DoSupport en de Parkinson Vereniging te hebben staan.

Doneren direct naar Parkinson2Beat (nog niet gereed)
Daar wordt hard aan gewerkt. Parkinson2Beat is inmiddels een echte stichting geworden. Het wachten is op de zakelijke rekening. We verwachten dat dat voor 15 april op orde te hebben.

Doneren via Bike4Parkinson (nog niet gereed)
Er is een aktiepagina aangemaakt bij Bike4Parkinson waar u kunt doneren. We verwachten dat dat voor 15 april op orde te hebben.

Andere mogelijkheden om ons te ondersteunen:

 1. Cadeau bon kopen
  De cadeau bon kan worden gebruikt om deel te nemen aan een van de vele sportactiviteiten van Parkinson2Beat of het kopen van een mooi shirt etc.

 2. Kleding kopen
  We hebben speciale polo shirts en wielershirts.

 3. Tulp kopen
  De tulp is het symbool van Parkinson. Geef uw geliefde een fraaie houten tulp of een bosje en zet ze in een mooie vaas op tafel.

 4. Fiets mee
  Meefietsen kan altijd en over elke afstand kort of lang. U hoeft hier geen Parkinson voor te hebben. Heeft u dit wel dan houden wij daar rekening mee.
  Het betreft fietstochten voor gewone (race)fietsen als ook mountain bike tochten.

 5. Wandel mee
  Mee wandelen kan altijd en over elke afstand kort of lang. U hoeft hier geen Parkinson voor te hebben. Heeft u dit wel dan houden wij daar rekening mee.

 6. Vlieg mee
  De oprichter van Parkinson2Beat is gek op vliegen. Het was ooit zijn vak. In een klein toestel vliegen geeft een intens gevoel. Piloot Peter zal je enthousiast vertellen over alle inns en outs.

 7. Golf mee
  Heel goed voor het oefenen van de fijn-motoriek en de concentratie. En het hoeft zeker niet duur te zijn.

 8. Badminton mee
  De nieuwste sport binnen ons assortiment. Goed voor je (snelle?) reflexen.

 9. Dans mee
  Hier hebben we nog niet veel keus, Maar we werken er hard aan om ook in deze richting wat te doen.

 10. Flessenautomaat
  Een eenvoudige actie waarmee relatief veel aandacht wordt verkregen en geld ingezameld. Wij leveren alle spullen aan als u aub wil vragen aan uw winkel of ze mee willen doen.
 

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

What can you do to help?