Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Nog nodig 2020

Parkinson2Beat probeert zo veel mogelijk fondsen te werven voor fundamenteel onderzoek. Hiervoor zijn kosten soms onvermijdelijk tenzij een sponsor deze voor haar rekening neemt. Kijk aub of u ons kunt helpen met iets uit de onderstaande lijst. Of misschien kent u iemand anders die wil helpen. U kunt ons mailen voor elke vraag, opmerking of aanbod. Klik hier.

 


Marechaussee truien
Parkinson2Beat fietst soms in barre omstandigheden en is daarom op zoek naar 5 'marechaussee' truien. Zij kunnen tegen kou, warmte en regen.


Wielerkleding 2020
Parkinson2Beat wil graag dat de mensen die meefietsen met het Rondje Europa 2020 allemaal dezelfde gesponsorde fietskleding dragen. Het gaat hier om circa circa 10 personen.
Daarnaast is het mogelijk als merchandise/sponsoring deze wielershirts te kopen. Vorig jaar zagen zij er als volgt uit. Klik hier


Sport polo's Parkinsoniada
De Parkinsoniada is een soort van Olympische Spelen voor Parkinson patiënten. Wij gaan daaraan deelnemen als een team. Het is verplicht dat we voor het gehele team (circa 20 personen) dezelfde sport polo's hebben.


Coördinatoren
Parkinson2Beat groeit met een gezonde snelheid. Daarom zijn we op zoek naar coördinatoren die de sportactiviteiten mee helpen coördineren in een regio. De verschillende type sport zijn: Wandelen, fietsen (race en MTB), golfen en dansen/muziek. Ook is er ruimte voor een nieuwe sport in ons portfolio als tennis.
Heeft u interesse dan kunt u ons een berichtje sturen. 


Slapen
De grootste kostenpost gedurende het fietsen is onderdak. Wellicht is het mogelijk ergens onderweg gratis of goedkoop te slapen. Voor de fietsen moet er een veilige plaats zijn. Onderdak kan een huis zijn of een motor home (die meerijdt). Parkinson2Beat fietst een Rondje Europa en een Rondje Nederland.


Motor home / busje
Tijdens de grote fietstocht door Europa is het handig om een busje of motor home te kunnen gebruiken als materiaal wagen of wagen waarin je kunt rusten of misschien zelfs wel kunt slapen.


Motor home chauffeur
In het geval dat er een motor home meerijdt wordt er ook gezocht naar een chauffeur van de motor home.


Motor home brandstof
In het geval dat er een motor home meerijdt wordt er ook gezocht naar een sponsor die zorgdraagt voor de (kosten van de) brandstof.


Eten
De een na grootste kostenpost gedurende de reis is het eten. Het zou gezellig zijn als iemand een lunch of diner aanbiedt. Gewoon een lekkere pasta met veel groente voor de energie en vitamines. Genoeg te bespreken en te vertellen.


Side events
Het zou leuk zijn als er onderweg wat wordt georganiseerd wat geld oplevert of kosten bespaart. Wij proberen het in de route in te plannen.


Koffie en thee
Tijdens de start van een sport evenement willen we graag koffie, thee en een plakje cake aanbieden/verkopen. De opbrengst gaat weer naar fundamenteel onderzoek tbv Parkinson.


Reclame materiaal
Graag hebben we de beschikking over reclame materiaal. Het betreft zaken als:

 • stickers met het Parkinson2Beat logo er op in verschillende maten;
 • vlag met het Parkinson2Beat logo er op die kan worden gebruikt door de trikes zodat ze goed zichtbaar zijn en tegelijkertijd reclame maken

 

 

Comité van Aanbeveling

Prof. Bastiaan R. Bloem, MD, PhD
Medical director, Parkinson Center Nijmegen

Het bewijs stapelt zich op dat sporten goed is voor mensen met Parkinson. Golf is hier een voorbeeld van. Het traint fijn-motoriek en concentratievermogen. Het is een buitensport waarbij je vaak in prachtige natuur loopt en geniet van het sociale contact met vrienden.

Ik beveel de Parkinson2Beat Golf competitie van harte bij u aan en vraag u dit team waar mogelijk te ondersteunen als speler, sponsor of eigenaar van een golfvereniging. De opbrengsten worden aan het einde van het jaar overhandigd aan de Parkinson Vereniging die hier de juiste en broodnodige onderzoeksprojecten mee subsidieert.
Ik wens allen een leuke spannende golf competitie.


Carla Aalderink
Directeur Parkinson Vereniging

Voor iedereen geldt dat het belangrijk is voldoende te sporten en te bewegen. Voor mensen met Parkinson geldt dat extra. Er zijn tal van mogelijkheden op een leuke manier het lichaam soepel en in de best mogelijke conditie te houden. Golf spelen is een van die mogelijkheden; je bent in de buitenlucht, je beweegt en je doet het samen.

Ik breng de Parkinson2Beat Golf competitie van harte onder uw aandacht. Dat geldt ook voor de andere activiteiten die door dit gemotiveerde team worden georganiseerd. Uw deelname en/of steun zijn daarbij onmisbaar. De opbrengsten van de Parkinson2Beat Golf competitie zullen aan het einde van het jaar worden overhandigd aan de Parkinson Vereniging die hier vervolgens de juiste onderzoeksprojecten mee subsidieert.
Veel beweegplezier gewenst!

Sponsors

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

 • Lifestyle
 • Program
 • Inschrijf
 • Doneer
 • Parkinson
 • Results
 • Donate
 • Vrijwilliger
 • Sponsor
 • Merchandise
 • Blog
 • Contact
 • 0

  AGENDA
  Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


  Meer info onder 'Merchandise'

  Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
  Auteur(s) Dominique Prins
  Titel Minder Parkinson, meer leven
  Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas