Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Big bike tour 2019 - Day 00 - Uitzwaaien

<-- Eerder|Later -->

Wij nodigen u van harte uit op het Uitzwaai ontbijt van Parkinson2Beat dat wordt aangeboden door onze sponsor Scoot2Be.

27 juli
van 08:30 tot 10:00

Meerheide 100 S
5521 DX  EERSEL

Wat wordt er gevierd?
Ook dit jaar maakt Parkinson2Beat een mooie lange fietstocht door Europa om fondsen te werven voor fundamenteel onderzoek naar Parkinson. Het geld zal daarvoor aan het einde van het jaar worden overhandigd aan de Parkinson Vereniging. Meer informatie over de grote fietstocht vindt u hier op onze website.

Irma, Adorien en Ruud gaan (delen van) een route fietsen die gaat over Praag, Auschwitz, Bratislava en tenslotte naar Brussel. Ook wordt aan de Bike4Parkinson toertocht meegedaan. Paulus en Tirza zullen delen van de route begeleiden ter plekke. Gedurende de route worden diverse interessante bezoeken afgelegd waarover ik u tijdens het ontbijt verder over zal inlichten. Wethouder Kraaijeveld lost het startschot onder het oog van een aantal journalisten.

Aanmelden
Komt u ook gezellig een broodje eten met een kopje thee of koffie? Laat aub even weten of u kunt komen dan kunnen we daar rekening mee houden met de boodschappen. U kunt dit doen via ons contactformulier.

Gratis
Het ontbijt wordt aangeboden door Scoot2Be. Voor u als sympathisant is dit gratis. Wel kunt u een donatie doen. Hiervoor zal er een donatiedoos staan. Andere manieren van doneren kan ook. Klik hier.

En dan? Kunnen we een stukje meefietsen?
Na het ontbijt zullen Irma, Adorin en Ruud met een hele hoop sympathisanten op de fiets stappen en de eerste etappe rijden naar Vierssen in Duitsland. Dat is ongeveer 100 km. U bent uiteraard van harte welkom om ook (een deel) mee te fietsen. Meer info klik hier.

 
Sponsors

Het weer

Weersverwachting
Amsterdam
Weeronline.nl - Meer weer in Amsterdamweeronline.nl Altijd jouw weer

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

What can you do to help?

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas