Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Projecten

Parkinson2Beat is een platform dat projecten faciliteren, ook voor derden. Een project voorbeeld is het Rondje Europa wat in 2018 werd georganiseerd. Alle projecten heb hier hun eigen pagina's.

Rondje fietsen door Europa 2018
Dit was het eerste project van Parkinson2Beat. Het project wordt bewaard op deze website en kan dienen als voorbeeld voor projecten die plaatsvinden in 2019 e.v.

Rondje fietsen door Europa 2019
De grote fietstocht in 2018 is goed bevallen. Dit jaar gaat de tocht door België, Duitsland, Polen, Tsjechië en Slowakije. We gaan nu als een groep en iedereen kan mee. Dus ook mensen die geen Parkinson hebben.
Voor meer informatie en afstemming klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Lokale fietstochten
Naast de grote fietstocht is er ook behoefte aan kleine eendaagse (sponsor)fietstochten in Nederland. Parkinson patiënten kunnen aangeven dat zij het leuk zouden vinden als in hun buurt zo'n (sponsor)fietstocht wordt georganiseerd. Als de aanvrager voor de koffie en cake zorgt dan zorgt Parkinson2Beat voor de rest.
Voor meer informatie en afstemming klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Wandeltocht naar Santiago de Compostela
De grote wandeltocht naar het bekende bedevaartsoord en kathedraal. Een schitterende wandelroute die ook onderdeel was van het 'Rondje Europa 2018' op de fiets. Een echte aanrader.
Voor meer informatie en afstemming klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Wandel vierdaagse van Nijmegen
De wereldberoemde wandeltocht wordt gelopen door een team. Wees welkom en doe mee.
Voor meer informatie en meelopen klik hier.

Lokale wandeltochten
Naast de grote wandeltochten is er ook behoefte aan kleine eendaagse (sponsor)wandeltochten in Nederland. Parkinson patiënten kunnen aangeven dat zij het leuk zouden vinden als in hun buurt zo'n (sponsor)wandeltocht wordt georganiseerd. Als de aanvrager voor de koffie en cake zorgt dan zorgt Parkinson2Beat voor de rest.
Voor meer informatie en meelopen klik hier.

Golfen
Een sport die je concentratievermogen traint, zorgt dat je lekker buiten bent en een mooie wandeling maakt. Het traint zelfs je (core)spieren. Er zijn diverse golfclubs die een budget hebben om wat te doen voor mensen die iets mankeren, bijvoorbeeld Parkinson. Wij proberen deze clubs te benaderen om samen met ze een sponsor clinic of zelfs -toernooitje te houden.
Voor meer informatie en afstemmen klik hier.

Salsa dansen
Het blijkt dat muziek en dansen een prettige manier is om te bewegen. Er zijn ook voorbeelden bekend van mensen die tijdens het lopen bevriezen, maar met enige hulp prachtig kunnen dansen. Hulp kan bestaat uit menskracht, maar ook van een heuse 'robot'.
Voor meer informatie en afstemmen klik hier.

Vliegen
Vliegen is een sport die niet veel mensen uitoefenen. Parkinson2Beat heeft een piloot gevonden die bereid is om mensen mee te nemen en te laten genieten van sportvliegen.
Voor meer informatie en afstemmen klik hier.

 

 

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

What can you do to help?

0