Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Deelnemen fietstocht

Met dit formulier kun je je aanmelden voor een of meerdere fietstochten. Het startgeld wordt gedoneerd aan fundamenteel onderzoek naar Parkinson. Hiervoor wordt samengewerkt met de Parkinson Vereniging. We willen een aantal dingen van je weten. De verplichte gegevens hebben we gemarkeerd met een asteriks.
---
Please type your full name.

Invalid email address.

Kies minimaal een (1) evenement

Het startgeld is een donatie en kan op verschillende wijze worden voldaan. Het startgeld wordt door Parkinson2Beat gedoneerd aan de Parkinson Vereniging. Hieronder volgt een beschrijving van de betaalmogelijkheden. Kies daar een (of meerdere) van.
Alvast bedankt!
.

Invalid Input

.

Invalid Input

Met een Betaalverzoek betaalt u via uw eigen bank. We hebben hiervoor uw 06-nummer nodig om dit verzoek naar u te sturen. Meer informatie over deze veilige werkwijze vindt u op https://www.rabobank.nl/bedrijven/betalen/klanten-laten-betalen/rabo-betaalverzoek/
Alleen cijfers invullen

.

Invalid Input

Bij Parkinson2Beat kunt u cadeaubonnen kopen (bij merchandise) en hier inleveren. Wilt u gebruik maken van deze bonnen, vul dan hieronder het nummer in van uw cadeaubon.
Alleen cijfers invullen

.

Invalid Input

Voorbeeld: Mijn opa / vriend / collega betaalt mij 1/2 euro per km dat ik fiets. We hebben een speciaal sponsorformulier gemaakt waarmee je dat aan je opa / vriend / collega kunt vragen. Je vindt het formulier hier links bij Sponsoring.
.

Invalid Input

Voorbeeld: Je vind voor ons een bedrijf die financieel sponsor wil worden van Parkinson2Beat voor bv 100 euro. Voorbeeld 2: Je vind voor ons een materiaal sponsor die een begeleidende bus beschikbaar wil stellen voor de grote fietstocht. Je vindt nog meer sponsor ideeën hierboven in de menubalk bij Sponsors.
.
Invalid Input

Invalid Input

Parkinson2Beat heeft ook merchandise. Bijvoorbeeld een kleine houten tulp (2 euro) (symbool van Parkinson), een grote houten tulp (3 euro), een poloshirt met het logo van Parkinson2Beat (20 euro) of een wielershirt met het logo van Parkinson2Beat (40 euro). U vind merchandise hierboven bij het gelijknamige tabje.
.

Invalid Input

In supermarkten kunt u vaak lege flessen inleveren (=emballage). Soms is daar ook de mogelijkheid om het 'lege flessen bonnetje' te doneren aan een goed doel. Parkinson2Beat wil graag dat goede doel zijn. Misschien wilt u aan uw supermarkt vragen of dit mag. We hebben hiervoor een kant en klaar pakket gemaakt dat u kunt gebruiken. U vindt het hier links.
.
Invalid Input

.
De laatste stap is dat u op 'verzenden' mag klikken. Dit maakt de inschrijving definitief en/of als u vragen heeft dat deze worden verzonden.

We gaan gepast om met je gegevens en bewaren ze niet langer dan nodig.

Wilt u helpen?

01. Doneren
Kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

02. Sponsoren
03. Laat u sponsoren
04. Cadeau bon
05. Kleding kopen
06. Tulp kopen
07. Koop kunst
      Maak kunst
08. Fiets mee
09. Wandel mee
10. Vlieg mee
11. Golf mee
12. Badminton mee
13. Dans mee
14. Muziek maken
15. Iets organiseren
16. Vrijwilliger
17. Flessenautomaat
18. Wordt Parkinson trainer
19. Flyer 
20. Artikel in krant
21. Share Facebook
22. Share Twitter23. Share Instagram
24. Share YouTube

Sponsors

Donaties

Bedrag '18 : € 13.495
Bedrag '19 : € 13.625
Status   : Overhandigd

Bedrag (jun) : € 7.074   


Totaal       : € 34.194

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas