Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Donaties

Fijn dat u ons doel mee wilt helpen bereiken. Aan het einde van het jaar overhandigen we weer een cheque aan de ParkinsonNL.
'Stichting Parkinson2Beat' is ingeschreven bij  de KvK en heeft de ANBI-status.

Doneren naar Stichting Parkinson2Beat

        NL27 RABO 034 11811 61
        tnv Stichting Parkinson2Beat

Het adres wat hier bij hoort is:

       Boksheide 28
       5521 PM  Eersel
       The Netherlands

Aangezien de Stichting de ANBI status heeft kunt u automatisch deze bijdrage fiscaal verrekenen. Hiervoor is geen factuur noodzakelijk.

Acties om ons te ondersteunen die u niets kosten:

 1. Emballage
  U kunt aan uw supermarkt beheerder vragen of Parkinson2Beat het goede doel mag zijn van de emballagebonnen oftewel van de 'lege flessen'.
  We hebben hier een pakket voor ontwikkeld dat u zo mee kunt nemen als u het gaat vragen aan de supermarkt manager. U kunt dat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opvragen.

Andere mogelijkheden om ons te ondersteunen:

 1. Kleding kopen
  We hebben speciale polo shirts en wielershirts. Leuk als u met een van de activiteiten meedoet in een echt Parkinson2Beat shirt.
  Voor meer info klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 2. Tulp(en) kopen
  De tulp is het symbool van Parkinson. Geef uw geliefde een fraaie houten tulp of een bosje en zet ze in een mooie vaas op tafel.
  Voor meer info klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 3. Golfballetjes
  Bent u een fervent golfer en vindt u het fijn om met een vers golfballetje te beginnen aan de wedstrijd. Wij hebben de Wilson Staff Duo Soft+ voor u in de aanbieding. Er staat een bedrukking van Parkinson2Beat op. Te koop als een enkel balletje, een sleeve van 3 balletjes of een doos van 4 sleeves.
  Voor meer info klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 4. Fiets mee
  Meefietsen kan altijd en over elke afstand kort of lang. U hoeft hier geen Parkinson voor te hebben. Heeft u dit wel dan houden wij daar rekening mee.
  Het betreft fietstochten voor gewone (race)fietsen als ook mountain bike tochten.
  Voor meer info klik hier.

 5. Wandel mee
  Mee wandelen kan altijd en over elke afstand kort of lang. U hoeft hier geen Parkinson voor te hebben. Heeft u dit wel dan houden wij daar rekening mee.
  Voor meer info klik hier.

 6. Vlieg mee
  De oprichter van Parkinson2Beat is gek op vliegen. Het was ooit zijn vak. In een klein toestel vliegen geeft een intens gevoel. Piloot Peter of Eugenio zal je enthousiast vertellen over alle inns en outs.

 7. Golf mee
  Heel goed voor het oefenen van de fijn-motoriek en de concentratie. En het hoeft zeker niet duur te zijn.

 8. Badminton mee
  De nieuwste sport binnen ons assortiment. Goed voor je (snelle?) reflexen.

 9. Dans mee
  Hier hebben we nog niet veel keus, Maar we werken er hard aan om ook in deze richting wat te doen.
 10.  Cadeau bon kopen
  Weet u nog niet wat u wil kopen of u wil iets cadeau doen aan iemand? De cadeau bon kan worden gebruikt om deel te nemen aan een van de vele sportactiviteiten van Parkinson2Beat of het kopen van een mooi shirt etc.

 Dit is een test van Roel