Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Onze vrienden

Af en toe komt Ruud op zijn tocht door Europa mensen tegen, die met hun activiteiten extra aandacht verdienen. Ruud vindt dat ze dit verdienen.
Ook zijn er bedrijven die ons team uit overtuiging ondersteunen. Ook hen wil Ruud extra in het zonnetje zetten.

Martine van der Vaart en Truus Overes
Deze struise dames zijn respectievelijk 97 en 87 jaar jong. Het weerhoudt hen echter niet om zeer fanatiek Ruud aan te moedigen en geld in te zamelen op vele manieren. Ze handwerken en verkopen poppen, breiwerken etc. Ze lopen in t-shirts van Parkinson2Beat en ze zorgen dat onze filmpjes worden gedraaid in de huizen waar ze wonen. Ze zijn aanwezig op elke evenement en zijn de eerste die een post van Ruud beantwoorden met lieve woorden.

Xabi Luna
Een brandweer man zoals je hem voorstelt. Jong, sterk, open goud eerlijke blik in de ogen en ja, good-looking. Xabi is echter meer. Hij heeft elk jaar een goed doel. Hiervoor organiseert hij gedurende het jaar evenementen om geld te verdienen. Met dit geld gaat hij dan naar dat desbetreffende land toe om te helpen en te geven. Dit jaar was dat zambia. Daar fietst hij dan naar toe. In dit geval met een goede vriend. Na afloop laat hij de fiets achter en keert terug naar Spanje naar zijn vrouw. Een bijzondere man waar er meerdere van zouden mogen zijn. Hij maakt zelf de onderstaande mooie filmpjes. 
Klik hier

Andrea Bondian
This farmaceutical guy is an idealist working over the whole world. Now he is in Italy having a farmacy and building a bike hotel with friends. He helped finding interesting people, guided me through the neighbourhood and found free sleepingplaces also for the next day. What a great thing would it be if Xabi, Andrea and myself could do a project together.

OneBike
Een fietsenspeciaalzaak met een eigenaar genaamd Rui Fernandes, die een echte liefhebber is en ook het hart op de goede plaats heeft.
De man was zelfs bereid om zaken, die te laat werden aangeleverd voor de trike, na te brengen. Topper. Ga bij hem langs als u in de buurt bent en gun hem de klandizie.
Rua Cidade de Damao Lote 3 R/C Dir Portimao

Casa da Tocha
Een Hotelier die samen met zijn vrouw een hotel, restaurant bestiert. Het is een historisch gebouw. Een fijne sfeer. Een goede kok. Ik zou er graag naar terug gaan.
De eigenaar verrast mij door de nacht slapen als donatie aan Parkinson2Beat te geven.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Manuel, Josefa Domingo and John Dean
Ja, ook jullie beiden hebben mijn inziens iets bijzonders gedaan. Josefa heeft gezorgd dat er een heus welkomscomité was bij mijn aankomst in Lissabon.
Manuel heeft met niet aflatende ijver gezorgd dat het zonnedakje werd afgeleverd buiten alles om. Dat was zonder hem zeker niet gelukt.

Henk Bos
Henk maakt een zelfde tocht als ik maar dan met de motor. Hij is zo aardig om publiciteit voor ons te maken.
Klik hier

Bea Beach Hostal
This nice sports hotel is just new and has great facilities. They are very professional and want really become a sports centre for the Murcia region. Interesting for Cyclists, triathletes and duathletes. Maybe even a great place to organise an new Powerman event. We made a small film of it.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    |    Tel: (+34) 968 11 12 13
www.beabeachhostel.com
Calle Antonio Sánchez Cáceres, 4. 30880 - Águilas (MURCIA) – España   

TAO Bikeshop
Benidorm
Sergio [nog aanvullen]

Koos de Ridder
Fietsenmaker en vakman die de trike gratis repareerde nadat ik 3 lekke banden had gehad. Bijna had Koos ook nog de juiste spaken.
Koos heel veel sterkte met je vader. 
Bike shop Freddy
Peniscola
www.BicicletasFreddy.com

Hotel ristorante Villa Magnolia Perdos
Ezio and Johnny Vargiu
The first film of another persons in my little films. I slept and ate in their hotel as their guests. Johnny guided me on his motor bike. So kind!

BiciVerde
[Fill out address]

Simone Rensen
Organiser of Parkinson Inn Helmond. Creative and cooperative. Always active and willing to find a solution.

 

Sponsors

Wilt u helpen?

01. Doneren
02. Sponsoren
03. Laat u sponsoren
04. Cadeau bon
05. Kleding kopen
06. Tulp kopen
07. Fiets mee
08. Wandel mee
09. Vlieg mee
10. Golf mee
11. Badminton mee
12. Dans mee
13. Muziek maken
14. Iets organiseren
15. Vrijwilliger
16. Flessenautomaat
17. Flyer 
18. Artikel in krant
19. Share Facebook
20. Share Twitter21. Share Instagram
22. Share YouTube

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas