Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Nog nodig

Kijk aub of u ons kunt helpen met iets uit de onderstaande lijst. Of misschien kent u iemand anders die wil helpen. U kunt ons mailen voor elke vraag, opmerking of aanbod. Klik hier.

Iemand die tsjechisch spreekt

In 2020 wordt deelgenomen aan de Parkinsoniada. Een soort olympische spelen voor mensen met Parkinson. Het vindt plaats in Tsjechie en uiteraard is er overleg nodig.

Marechaussee truien
Parkinson2Beat fietst door soms door barre omstandigheden en is daarom op zoek naar 'marchaussee' truien. zij kunnen tegen kou, warmte en regen.


Wielershirts en sport-polo's
Parkinson2Beat wil graag voor haar team en voor de verkoop als merchandise wielershirts en sport-polo's. Vorig jaar zagen zij er als volgt uit. Klik hier.


Coördinatoren
Parkinson2Beat groeit met een gezonde snelheid. Daarom zijn we op zoek naar coördinatoren die de sportactiviteiten mee helpen coördineren in een regio. De verschillende type sport zijn: Wandelen, fietsen (race en MTB), golfen en dansen/muziek. Ook is er ruimte voor een nieuwe sport in ons portfolio als tennis.
Heeft u interesse dan kunt u ons een berichtje sturen. 


Slapen
De grootste kostenpost gedurende de fiets- of voetreizen is onderdak. Wellicht is het mogelijk ergens onderweg gratis of goedkoop te slapen. Voor de fietsen moet er een veilige plaats zijn. Onderdak kan een huis zijn of een motor home (die meerijdt).


Motor home / busje
Tijdens de grote fietstocht door Europa is het handig om een busje of motor home te kunnen gebruiken als materiaal wagen of wagen waarin je kunt rusten of misschien zelfs wel kunt slapen.


Motor home chauffeur
In het geval dat er een motor home meerijdt wordt er ook gezocht naar een chauffeur van de motor home.


Motor home brandstof
In het geval dat er een motor home meerijdt wordt er ook gezocht naar een sponsor die zorgdraagt voor de (kosten van de) brandstof.


Eten
De een na grootste kostenpost gedurende de reis is het eten. Het zou gezellig zijn als iemand een lunch of diner aanbiedt. Gewoon een lekkere pasta met veel groente voor de energie en vitamines. Genoeg te bespreken en te vertellen.


Side events
Het zou leuk zijn als er onderweg wat wordt georganiseerd wat geld oplevert of kosten bespaart. Wij proberen het in de route in te plannen.


Koffie en thee
Tijdens de start van een sport evenement willen we graag koffie, thee en een plakje cake aanbieden/verkopen. De opbrengst gaat weer naar fundamenteel onderzoek tbv Parkinson.


 

 

Sponsors

Wilt u helpen?

01. Doneren
02. Sponsoren
03. Laat u sponsoren
04. Cadeau bon
05. Kleding kopen
06. Tulp kopen
07. Fiets mee
08. Wandel mee
09. Vlieg mee
10. Golf mee
11. Badminton mee
12. Dans mee
13. Muziek maken
14. Iets organiseren
15. Vrijwilliger
16. Flessenautomaat
17. Flyer 
18. Artikel in krant
19. Share Facebook
20. Share Twitter21. Share Instagram
22. Share YouTube

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas