Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Nog nodig

Kijk aub of u ons kunt helpen met iets uit de onderstaande lijst. Of misschien kent u iemand anders die wil helpen. U kunt ons mailen voor elke vraag, opmerking of aanbod. Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Step
Twee meefietsers organiseren een sponsor step tocht. Ruud heeft beloofd dat hij mee stept, maar heeft i.t.t. de bedenker geen beschikking over een step.


Verzekering
Mensen die deelnemen aan de activiteiten van Parkinson2Beat doen dat op eigen risico. Parkinson2Beat wil echter te allen tijde zeer zorgvuldig zijn en is daarom op zoek naar een verzekering voor de deelnemers aan haar activiteiten.


Accountant
Parkinson2Beat moet als ANBI stichting een jaarrekening door een accountant laten maken.


Slapen
De grootste kostenpost gedurende de fiets- of voetreizen is onderdak. Wellicht is het mogelijk ergens onderweg gratis of goedkoop te slapen. Voor de fietsen moet er een veilige plaats zijn. Onderdak kan een huis zijn of een motor home (die meerijdt).


Motor home / busje

Tijdens de grote fietstocht door Europa is het handig om een busje of motor home te kunnen gebruiken als materiaal wagen of wagen waarin je kunt rusten of misschien zelfs wel kunt slapen.


Motor home chauffeur
In het geval dat er een motor home meerijdt wordt er ook gezocht naar een chauffeur van de motor home.


Motor home brandstof
In het geval dat er een motor home meerijdt wordt er ook gezocht naar een sponsor die zorgdraagt voor de (kosten van de) brandstof.


Eten
De een na grootste kostenpost gedurende de reis is het eten. Het zou gezellig zijn als iemand een lunch of diner aanbiedt. Gewoon een lekkere pasta met veel groente voor de energie en vitamines. Genoeg te bespreken en te vertellen.


Zakelijke rekening
Als de stichting of vereniging is opgericht , dan kan er een zakelijke rekening worden geopend. Het zou fijn zijn als de kosten (deels) worden gesponsord.


Side events
Het zou leuk zijn als er onderweg wat wordt georganiseerd wat geld oplevert of kosten bespaart. Wij proberen het in de route in te plannen.


Koffie en thee
Tijdens de start van een sport evenement willen we graag koffie, thee en een plakje cake aanbieden/verkopen. De opbrengst gaat weer naar fundamenteel onderzoek tbv Parkinson.


Boomwhackers
Een van de initiatieven is om met Parkinson patiënten wat te doen op muzikaal gebied. Dat is gewoon leuk om te doen, maar er zijn ook aanwijzingen dat het goed is voor je (Parkinson) gezondheid. [Voeg artikel met bewijs toe] Het idee is om tijdens presentaties ook wat tijd te besteden aan een 'muziekles' gegeven door een echte muzieklerares. Hiervoor hebben we een aantal (bv 10) boomwhackers nodig.

Hier een mooi voorbeeld van een optreden (door professionals) met boomwhackers.  


 

 

Donatie Informatie

2019
Bedrag (12 mei)        : € 2.504,60

2018
Eindbedrag (31dec) : € 13.492
Status                         : Overhandigd                 
Totale afstand          : 10.022 km
                                      : € 1,35 / km   
Totale KCal (sport)  : 221.763 KCal
                                      : € 0,06 / KCal


Totaalbedrag             : € 15.999,60

Wilt u helpen?

1. Doneren
2. Sponsoren
3. Laat u sponsoren
4. Cadeau bon
5. Kleding kopen
6. Tulp kopen
7. Fiets mee
8. Wandel mee
9. Vlieg mee
10. Golf mee
11. Badminton mee
12. Dans mee
13. Muziek maken
14. Iets organiseren
15. Vrijwilliger
16. Flessenautomaat
17. Flyer 
18. Artikel in krant
19. Share Facebook
20. Share Twitter21. Share Instagram
20. Share YouTube

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.