Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Nog nodig 2020

Parkinson2Beat probeert zo veel mogelijk fondsen te werven voor fundamenteel onderzoek. Hiervoor zijn kosten soms onvermijdelijk tenzij een sponsor deze voor haar rekening neemt. Kijk aub of u ons kunt helpen met iets uit de onderstaande lijst. Of misschien kent u iemand anders die wil helpen. U kunt ons mailen voor elke vraag, opmerking of aanbod. Klik hier.

 


Marechaussee truien
Parkinson2Beat fietst soms in barre omstandigheden en is daarom op zoek naar 5 'marechaussee' truien. Zij kunnen tegen kou, warmte en regen.


Wielerkleding 2020
Parkinson2Beat wil graag dat de mensen die meefietsen met het Rondje Europa 2020 allemaal dezelfde gesponsorde fietskleding dragen. Het gaat hier om circa circa 10 personen.
Daarnaast is het mogelijk als merchandise/sponsoring deze wielershirts te kopen. Vorig jaar zagen zij er als volgt uit. Klik hier


Sport polo's Parkinsoniada
De Parkinsoniada is een soort van Olympische Spelen voor Parkinson patiënten. Wij gaan daaraan deelnemen als een team. Het is verplicht dat we voor het gehele team (circa 20 personen) dezelfde sport polo's hebben.


Coördinatoren
Parkinson2Beat groeit met een gezonde snelheid. Daarom zijn we op zoek naar coördinatoren die de sportactiviteiten mee helpen coördineren in een regio. De verschillende type sport zijn: Wandelen, fietsen (race en MTB), golfen en dansen/muziek. Ook is er ruimte voor een nieuwe sport in ons portfolio als tennis.
Heeft u interesse dan kunt u ons een berichtje sturen. 


Slapen
De grootste kostenpost gedurende het fietsen is onderdak. Wellicht is het mogelijk ergens onderweg gratis of goedkoop te slapen. Voor de fietsen moet er een veilige plaats zijn. Onderdak kan een huis zijn of een motor home (die meerijdt). Parkinson2Beat fietst een Rondje Europa en een Rondje Nederland.


Motor home / busje
Tijdens de grote fietstocht door Europa is het handig om een busje of motor home te kunnen gebruiken als materiaal wagen of wagen waarin je kunt rusten of misschien zelfs wel kunt slapen.


Motor home chauffeur
In het geval dat er een motor home meerijdt wordt er ook gezocht naar een chauffeur van de motor home.


Motor home brandstof
In het geval dat er een motor home meerijdt wordt er ook gezocht naar een sponsor die zorgdraagt voor de (kosten van de) brandstof.


Eten
De een na grootste kostenpost gedurende de reis is het eten. Het zou gezellig zijn als iemand een lunch of diner aanbiedt. Gewoon een lekkere pasta met veel groente voor de energie en vitamines. Genoeg te bespreken en te vertellen.


Side events
Het zou leuk zijn als er onderweg wat wordt georganiseerd wat geld oplevert of kosten bespaart. Wij proberen het in de route in te plannen.


Koffie en thee
Tijdens de start van een sport evenement willen we graag koffie, thee en een plakje cake aanbieden/verkopen. De opbrengst gaat weer naar fundamenteel onderzoek tbv Parkinson.


Reclame materiaal
Graag hebben we de beschikking over reclame materiaal. Het betreft zaken als:

  • stickers met het Parkinson2Beat logo er op in verschillende maten;
  • vlag met het Parkinson2Beat logo er op die kan worden gebruikt door de trikes zodat ze goed zichtbaar zijn en tegelijkertijd reclame maken

 

 

 

Wilt u helpen?

00. Rabo Clubsupport

01. Doneren
Kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

02. Sponsoren
03. Laat u sponsoren
04. Cadeau bon
05. Kleding kopen
06. Tulp kopen
07. Koop kunst
      Maak kunst
08. Fiets mee
09. Wandel mee
10. Vlieg mee
11. Golf mee
12. Badminton mee
13. Dans mee
14. Muziek maken
15. Vrijwilliger
16. Flessenautomaat
17. Wordt Parkinson trainer
18. Flyer 
19. Artikel in krant
20. Share Facebook
21. Share Twitter22. Share Instagram
23. Share YouTube

Sponsors

Donaties

Bedrag '18 : € 13.495
Bedrag '19 : € 13.625
Status  : Overhandigd

Bedrag (sep): € 8.689


Totaal        : € 36.058

Doneren
 kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas